Mis on lamellrehv?

0 Comments

lamellrehv

Lamell on osa talverehvi disainist. Need on väikesed, sageli siksakilised sisselõiked rehvi pinnal, mis suurendavad rehvi haardumist libedatel, märgadel, lumistel või jäistel teedel. Kuna lamellid võimaldavad rehvi kummi painduda ja kohanduda teepinna karedusega, parandavad need rehvi haardumist ja juhitavust talvistes sõidutingimustes.

Lamellide põhitüüpe on kaks:

Kõikjale ulatuvad lamellid läbivad kogu rehvi pinna, pakkudes suurepärast haardumist, kuid kuna need võivad vähendada rehvi jäikust, ei pruugi need pakkuda sama head juhitavust kuival teel kui suverehvid.

3D- või iseblokeeruvad lamellid on disainitud nii, et need lukustuvad sõidu ajal, pakkudes paremat juhitavust, kuid säilitades samal ajal suurepärase haardumise talvistes tingimustes.

Lamellrehv, tuntud ka kui “lavalevaya rehvid” vene keeles, viitab talverehvile, millel on väga palju lamelle. Sellised rehvid pakuvad suurepärast haardumist lumistel ja jäistel teedel, kuid võivad kuluda kiiremini kuival teel sõites. Seetõttu on oluline valida rehvid, mis vastavad teie tüüpilistele sõidutingimustele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *